Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/0/f/0/cognitio.be/httpd.www/wp-content/themes/cognitio-child/cognitio-child.template#template on line 43

Online behandelingen in tijd van Coronacrisis

Cognitio zet volop in op het uitvoeren van online behandelingen.

In de strijd tegen het coronavirus schakelen we bij Cognitio zoveel mogelijk over op online behandelingen. We maken gebruik van Microsoft Teams waarbij de privacy van onze cliënten wordt gegarandeerd.
Deze therapie op afstand geeft ons de mogelijkheid om de continuïteit van onze zorg te garanderen. We blijven verbonden met onze cliënten en met hun ouders en kunnen hen ondersteunen bij de uitdagingen die de opgelegde Coronamaatregelen met zich meebrengen. Dit op vlak van leren, taal en planning maar ook op sociaal-emotioneel gebied.
We zijn alvast super enthousiast! Het gebruik van online therapie geeft ons een boost om creatief en verantwoord onze zorg verder te zetten in deze bijzondere tijden.