Vacature orthopedagoog-psycholoog

vacature orthopedagoog-psycholoog

Cognitio

Multidisciplinaire praktijk voor onderzoek en behandeling van kinderen en jeugdigen met leerproblemen, gedragsproblemen/sociaal emotionele problemen en logopedische problemen.

Zoekt: Een orthopedagoog/psycholoog

Waar staat Cognitio voor?

Cognitio focust zich niet alleen op het probleem waarmee het kind te maken heeft maar ook op de impact ervan op het welbevinden van het kind en op de directe omgeving, ouders en school. Het welzijn van het kind primeert en dient als uitgangspunt om het kind te kunnen laten functioneren in de maatschappij. We zijn ervan overtuigd dat naast individuele zorg een steunende omgeving noodzakelijk is om een kind te leren functioneren in zijn leefwereld.

Leidend is een kind zo ver te brengen met inzet van zijn competenties dat het zelfstandig en met zelfvertrouwen kan blijven leren.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega die onze visie met overtuiging kan uitdragen en vormgeven in onderzoek en begeleiding.
Je hebt een afgeronde WO Master Orthopedagogiek of Psychologie; je hebt een geldige registratie (NVO/SKJ/NIP/BIG); je hebt bij voorkeur ervaring in diagnostiek en behandeling van jeugdigen tot 18 jaar met sociaal-emotionele problemen en gedragsproblemen. Je hebt een brede interesse in het kind en zijn omgeving waarbij je ouder begeleiding en aansturen van de school als een vanzelfsprekend onderdeel van de begeleiding ziet.

Je ziet het samenwerken met logopedisten/dyslexie- en dyscalculiebehandelaars als een uitdaging en je bent geïnteresseerd in de impact van leer-en taalproblemen op het welbevinden van kind en omgeving.
Het analyseren van problemen gaatje goed af. Je legt gemakkelijk verbanden en je durft daarbij sprongen te maken naar een vakgebied dat buiten je eigen werkveld ligt.
Je bent initiatiefrijk en bereid mee te denken in het uitdragen en verdiepen van de visie van Cognitio.

Wat bieden wij? 
Een parttime dienstverband – een fulltime dienstverband is bespreekbaar -minimaal vanaf 24 uren met uitzicht op een vast contract. Salariëring is afhankelijk van opleiding en relevante ervaring.
Samenwerken in een gedreven en multidisciplinair team.

Je werkomgeving

Cognitio heeft locaties in St. Willebrord en Roosendaal. Je bent op verschillende locaties werkzaam.

Ons team bestaat uit GZ-psychologen, psychologen, orthopedagogen en logopedisten.

Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken.

Jouw reactie

Ben je enthousiast?
Mail je motivatie en CV naar: judith@cognitio.nl

Wil je meer informatie dan kun je Judith Klep bereiken op 06-53360456
Meer informatie over onze organisatie vind je op www.cognitio.nl

Soort dienstverband: Deeltijd/Voltijd

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.